Het staat gedrukt

Familie- en handelsdrukwerk in Tilburg: precies zoals u het voor u zag

De geur van papier en vers gedrukte inkt komt u tegemoet. In kleine oplages en grotere oplages, van een compact visitekaartje tot een poster. Mooi drukwerk maakt ons blij.

Geboortekaartjes en huwelijkskaartjes

Huwelijk - Geboorte - Jubileum

Wij zijn al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in familiedrukwerk. Wij leveren de kaarten van:

Belarto       Family Cards      Buromac

Van deze leveranciers hebben we modelboeken in huis die u onder het genot van een kopje koffie of thee in kan zien. U kunt ze ook lenen en op uw gemak thuis doorbladeren. Nu al nieuwsgierig? Klik op één van de bovenstaande links voor voorbeeldkaarten.

Logo drukpers

Eén- en tweekleurenpers

We hebben een één- en een tweekleurenpers. Beide persen zijn geschikt voor het traditionele drukwerk. De éénkleurenpers drukt kleur in een afmeting tot 35 x 50 centimeter. Denk hierbij aan een kleine poster, briefpapier, een envelop en een visitekaartje, maar bijvoorbeeld ook bonnenblokken. Bij een tweekleurenpers worden, logischerwijs, twee kleuren gebruikt.

Icoon papier

Papier

Op welke ondergrond wilt u de opdracht laten drukken? We hebben zoveel soorten papier op voorraad dat we ze niet allemaal op kunnen noemen. Daarom laten we onze papiersoorten liever zien. Kom langs zodat we samen een goede keuze kunnen maken. Een digitale proefdruk op het juiste papier is geen enkel probleem.

Icoon printer

Printer

De DOCU Color 570 printer in Drukkerij HaBé drukt opdrachten in zwart-wit en in full colour. De maximale grootte die we kunnen printen is SRA3, oftewel A3-formaat (45 bij 32 cm) met een kleine marge.

Papier met gaatjes

Degelmachine

Praatjes vullen geen gaatjes, maar onze degelmachine maakt ze wel. Hiermee kunt u uw opdracht laten nummeren en perforeren. U kunt denken aan bonnenboekjes, lootjes en het perforeren van afscheurrandjes.

Icoon computer

DTP in huis

Drukkerij HaBé kan ook de pre-press voor u verzorgen. Neem hiervoor graag wel even contact met ons op over het digitaal aan te leveren materiaal.

Meer weten over drukwerk?

Neem gerust contact op